HİNT MUTFAĞI – KUZU BİRYANİ – INDIAN LAMB BIRYANI

TAYVAN TAİPEİ’DE BİR GÜN NASIL GEÇER- SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER

(Pekin) Çin’de Yaşamak, Minik Çinliler Türkiye tanıtımında Halay Çekiyor, Ufkum ile VLOG

ÇİNDE İNANILMAZ BİR GÜN VLOG HAYRED-ÇİN YEMEKLERİ VE GECE HAYATI

Yengeç Burcu Erkeğini Gördüğünüz Anda Hızla Uzaklaşmanız İçin 13 Haklı Neden

ORTAYA KARIŞIK, Uncategorized Nisan 4, 2016
1.840

Yok efendim burçlar yalan, 7 milyar insanın karakteri 12 çeşite mi bölünüyor, ne kadar saçma demeyin. Hiç inanmayanı bile burçlara inandıracak bir şey varsa o da yengeç erkeğidir. Ama onun hakkında duyduğunuz güzellemeler sizi yanıltmasın.

Yıllarca yengeç burcu için ideal erkek burcu denildi. Şöyle duygusal, böyle romantik erkek, evlenilir bununla, mutluluğun anahtarı yengeç erkeğinde diye kandırılmaya çalışıldık. Oysaki gerçek hiç de öyle değil sevgili kadın dostlarımız. 22 Haziran – 22 Temmuz arasında doğan bu canlılara karşı çok dikkatli olmalısınız. Siz siz olun, bu listeyi okumadan önce sakın bir yengeç erkeğine yaklaşmayın.

1. Ben çok duygusalımdır, yengecim ya zaten :(
(bana damardan ilgi ver)


Evet duygusal olduğu doğrudur bu erkeklerin. Ama bunun çok tatlış bir olay olduğunu sanıyorsanız, denemesi bedava. İşi gücü bırakıp hayatınızı ona adamayı, bağımlı ve saplantılı bir ilişki yaşamayı istiyorsanız yengeç erkeğinizle bir ömür mutluluklar dileriz.

2. Özgüven eksikliğiyle sizi hayattan soğutur


Bu erkekle birlikte olacaksanız sakın herhangi bir şeyi ondan daha iyi yapmayın. Size hiç çaktırmadan komplekslerinin acısını çıkartır, neye uğradığınızı bile anlamazsınız.

3. Annesiyle çocukken ilişkileri yolunda gitmemiş bir yengeç erkeğiyle karşılaşırsanız ilk trene binip kaçın


Efenim bu burca mensup erkeklerin annesine çok meraklı olduğu doğrudur. Eğer çocukluğunda gerekli iletişimi kuramamışsa sizden ona annelik yapmanızı isteyecek. Kendinizi artık ölmüş bilin.

4. Bu erkekle sevgili olduysanız artık diğer tüm sevdiklerinize veda edebilirsiniz


İlgi arsızı bu arkadaşlar sizi tüm dünyadan soyutlamayı ve sadece onunla ilgilenmenizi isteyecek.

5. Ya da artık asosyal olmayı seçiyorum derseniz beraber çok mutlu olabilirsiniz


Bu burcun erkeklerinin sevgilisi olursanız ilk başta bütün hayatını size adaması hoşunuza gidebilir ve bu aslında en tehlikelisidir. Çünkü sizi tavlamasıyla beraber dışarı çıkmasına gerek kalmayacak ve sizi de kendisiyle beraber asosyal mağarasına kapatacak.

6. Sen zaten 7 yıl önce bana şunu demiştin


Fil burcu erkeği olarak da bilinen bu burcun insanları, yaşanan hiçbir kötü anıyı ve tartışmayı unutmaz. Bir de bakmışsınız meğer yıllardır kapanmamış defterler varmış.

7. Kıskançlığıyla yıldırır


Bu erkeğin kıskançlığı öyle pistir ki size asla belli etmez, içten içe kıskanır. Sadece karşı cinsten değil kardeşinizden bile kıskanabilir.

8. Siz her şey normal sanırken o içten içe size bilenmektedir


Kıskançlığıyla paraleldir bu huyları. Saatlerdir konuşmadığını fark ettiğiniz anda acaba trip yapmaya tam olarak nerde başlamıştı diye düşünürsünüz.

-Eski bir arkadaşımı gördüm geçen gün.
+…
-Sanki yıllar geçmemiş gibi acayip güldük ayak üstü hala çok komik hehaheh.
+…
-Ee, napalım kalkalım mı?
+…
-Canım bir şey söylesen?
+…
-Toygar konuşsana!
+…

9. Paranoyaktır


Bir ömrü beraber geçirseniz de, bu adamın güvenini hiçbir zaman tam olarak kazanamazsınız. Paranoyaklığı ve güvensizliğiyle çileden çıkarır.

10. Bencildir

kendim
Sizi ve karakterinizi sürekli keyfine göre şekillendirmeye çalışır. Kendisine bir şey söylendiğinde ise yaklaşımı “ben de böyleyim işine gelirse gülüm” seviyesindedir.

11. Takıntılıdır


Hiçbir meseleyi kolay yoldan çözemezsiniz. Hatta zor yolla da çözemezsiniz.

12. Dünyanın en dengesiz insanları bu burçtan çıkar


Önce sudan bir sebepten sizi parçalara ayırıp güzelce yerler. Üstüne de vicdan yapıp alakasız bir yerden gönül almaya çalışırlar, çünkü hatalarıyla yüzleşemeyecek kadar narin ve duygusaldırlar :(

13. Şeytan tüyüne sahiptir


Bir kere elini veren kolunu kaptırır bu abilere. Bağımlılık yapan duygusallıklarına bir kere kapılırsanız telafisi çok zor olur. O yüzden yol yakınken hemen kaçın!

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.