HİNT MUTFAĞI – KUZU BİRYANİ – INDIAN LAMB BIRYANI

TAYVAN TAİPEİ’DE BİR GÜN NASIL GEÇER- SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER

(Pekin) Çin’de Yaşamak, Minik Çinliler Türkiye tanıtımında Halay Çekiyor, Ufkum ile VLOG

ÇİNDE İNANILMAZ BİR GÜN VLOG HAYRED-ÇİN YEMEKLERİ VE GECE HAYATI

Geleceğe Video Göndermek Artık Mümkün: LeadTime

ORTAYA KARIŞIK Nisan 5, 2016
530

Hepimizin hayatında, bizler için önem teşkil eden bazı özel ve anlamlı günler var. Bunlar çoğu zaman doğum günleri, yıldönümleri; ya da sadece iki insan için anlam ifade eden; başkaları için sıradan(!) olan günler… İşte böyle günlerde daima sevdiklerimizle olmak, hissettiklerimizi onlarla paylaşmak isteriz. Ama bazen mesafeler engel olur yanyana olmamıza, bazen de koşullar.

Yine de, koşullar ne olursa olsun; bu özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek için her zaman bir yol vardır diyoruz ve size bu konuda seçenek olabilecek bir uygulamadan bahsetmek istiyoruz.

Doğum günleri, yıldönümleri gibi hepimiz için önemli olan bazı günler var

Ve hepimiz bu özel günlerde, sevdiklerimizi ‘mesafeler’e aldırmadan mutlu etmek isteriz

Ama ne kadar önemsersek önemseyelim, bazen, kendi yoğunluğumuz yüzünden aklımızdan çıkar bu çok özel günler…

ama.ne.kadar.onemsersek
Hatta bazen, bu özel günleri aklımızda tutmaya takvimler, alarmlar bile yetmez. :)

Gelişen teknoloji sayesinde, sevdiklerimize ulaşmak ve onların özel günlerinde yanında olmak, neyseki artık daha kolay

iPhone 4G De Görüntülü Konu?ma

Hiç şüphesiz, teknolojinin bize kazandırdığı en değerli şey, hayatın karmaşasına ve mesafelere aldırış etmeden sevdiklerimize ulaşabilme imkanını sağlaması. <3

İşte bu özel günleri unutmamamızı ve mesafelere aldırış etmeden sevdiklerimizi mutlu etmemizi sağlayacak bir sosyal medya uygulaması var: LeadTime

iste.bu.ozel.gunleri
“LeadTime”, video tabanlı bir sosyal medya uygulaması. Kullanıcılar, uygulama içerisinde kendilerine bir profil oluşturuyorlar ve o andan itibaren geçmiş ve gelecek tarihlere video gönderebiliyorlar. Videoların gönderildiği tarihe kadar da izleyemiyorsunuz ama bildirimlerle size, ilgili tarihte video gönderildiğini görebiliyorsunuz.

LeadTime sayesinde, geçmiş ve geleceğin trendleri kolaylıkla ölçülebiliyor

leadtime.sayesindegecmis.ve
Uygulamada bulunan “timetag” ile, şimdiden gelecek haftanın veya aylar sonrasının en çok konuşulan konuları görülebiliyor. Ve bu yönüyle de, uygulama, bize geleceğe dair önemli bir öngörü kazandırıyor. Ayrıca kişisel olarak kullanılabildiği gibi kurumsal olarak da birçok kullanım şekli var.

Ve LeadTime, birçok özelliğiyle, mevcut uygulamalardan ayrılıyor

ve.onu.mevcut.uygulamalardan.ayiran
Mesela, gelecek tarihe gönderdiğiniz videolar, paylaştığınız anda arkadaşlarınızın ajandalarına işleniyor. Ve uygulama ajandası, Facebook ve telefon ajandası ile bağlantılı. Dolayısıyla yaklaşan özel günlere tıklayarak direkt video çekebiliyorsunuz.

Ya da istediğiniz kadar yakın ve uzak gelecek zamana video atabiliyorsunuz.

Ve ajandanız üzerinden takip ettiklerinizin geleceğe attığı videoları görüp gelecek trendlerini şimdiden takip edebiliyorsunuz.

İşte uygulamanın nasıl çalıştığını gösteren kısacık video:

Kullanması oldukça kolay ve eğlenceli olan bu uygulamayı buradan indirebilir; sevdikleriniz için hemen harekete geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.