HİNT MUTFAĞI – KUZU BİRYANİ – INDIAN LAMB BIRYANI

TAYVAN TAİPEİ’DE BİR GÜN NASIL GEÇER- SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER

(Pekin) Çin’de Yaşamak, Minik Çinliler Türkiye tanıtımında Halay Çekiyor, Ufkum ile VLOG

ÇİNDE İNANILMAZ BİR GÜN VLOG HAYRED-ÇİN YEMEKLERİ VE GECE HAYATI

Kasım Ayında Türkiye’yi Değiştiren 5 Kampanya

ORTAYA KARIŞIK Nisan 5, 2016
557
Canım hemen enseyi karartmayın kötü bir haber vermeyeceğiz. Aksine Change.org’da Kasım ayında sizlerin imzalarıyla başarıya ulaşmış kampanyaları toparladık.  Okurken “aaa ben o kampanyayı imzalamıştım” diyebilirsiniz, işte o zaman biz de, başarınızı paylaşın deriz.
Başarılarınızın devamını diler, sözü başarıların sahibi kampanyalara bırakmayı boynumuzun borcu biliriz.

TRT Çocuk kanalında artık reklam yok

trt cocuk
Seyhun Öğüt ve 29.350 kişi TRT Çocuk kanalında reklam yayınının kaldırılmasını sağladı.  “Benim vergilerimle işleyen ve topluma karşı sorumlulukları olan TRT’nin en azından çocuk kanalının reklamsız olması gerektiğini düşünüyorum” diyordu Seyhun ve TRT Genel Müdürü Şenol Baka çocuk kanalında ne pahasına olursa olsun reklama yer vermeyeceklerinin haberini verdi.

Aziz Güler vatanında son yolculuğuna uğurlandı

aziz guler cenazae
Rojova’da çatışmada hayatını kaybeden Aziz Güler’in ailesi oğullarının cenazesini Türkiye’ye getirmek ve burada son yolculuğuna uğurlanması için bir kampanya başlatmıştı. 2 ay boyunca Güler’in cenazesinin kendilerine teslim edilmesini bekleyen aileye 23.738 kişi destek oldu ve 22 Kasım’da Aziz Güler’in Gazi Cemevi’nden uğurlandı.

Artık İzmir metrosuna katlanabilir bisikletinizle binebilirsiniz

izmir metro
Evren Üner, kampanyasında neden her saat katlanabilir bisikletlerimizle ulaşım araçlarını kullanamıyoruz diye soruyordu. Evren’e katılan 959 kişi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerini iletti.  Sonuç? İzmir’de her çeşit bisiklet ile saat sınırlaması ve ekstra ücret olmaksızın bisikletlerinizle toplu ulaşım araçlarını özgürce ve medenice kullanabiliyorsunuz.

#MelikeKoçakYalnızDeğildir dediniz ve Melike Hoca işine iade edildi

melike kocak
Öğrencilerinin “feminizmle” ilgilenme düzeyini ayarlayamadığı için işten çıkarılan Melike öğretmeni Erktolia kampanyalarıyla yalnız bırakmadı. 5 ay boyuna #MelikeKoçakYalnızDeğildir diyenler change.org’daki kampanya etrafında bir araya geldi ve sonunda mahkeme, Melike öğretmenin görevine iade edilmesine ve kendisine 4 aylık brüt ücret kadar tazminat ödenmesine karar verdi.

İbrahim Çivici 20 sene sonra tatile gidiyor

ibrahim civci
TCDD çalışanı İbrahim Çivici her gün 15km yürüyüp tren raylarını kontrol ediyor. Al Jazeera’daki haberden sonra Çivici için kampanyasını başlatan Rukiye Demirkan, 85.933 kişi harekete geçirdi.  “Bu güzel insanın değerinin görülmesine ve küçük bir hediyeyle ödüllendirilmesine yardımcı olursunuz” diyordu Demirkan. Ve sonunda Fatih Belediyesi ve Didim Belediyesi, İbrahim Çivici’yi ve ailesini tatile gönderme sözü verdi.
Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.