HİNT MUTFAĞI – KUZU BİRYANİ – INDIAN LAMB BIRYANI

TAYVAN TAİPEİ’DE BİR GÜN NASIL GEÇER- SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER

(Pekin) Çin’de Yaşamak, Minik Çinliler Türkiye tanıtımında Halay Çekiyor, Ufkum ile VLOG

ÇİNDE İNANILMAZ BİR GÜN VLOG HAYRED-ÇİN YEMEKLERİ VE GECE HAYATI

Tatlı Çizimleri Yüzünden Takip Edilmesini Şiddetle Önerdiğimiz 13 Genç İllüstratör

ORTAYA KARIŞIK Nisan 5, 2016
867

Kitap, dergi ve sanal dünyada sık sık karşımıza çıkan illüstrasyonlar, artık hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle sosyal medya sayesinde, birçok genç yetenekten haberdar olabiliyoruz. Eğer sizin de keyifle takip ettiğiniz illüstratörler varsa; şimdi size bahsedeceğimiz isimleri de mutlaka bir yerlere not etmelisiniz. Eminiz, kısa zaman içinde zaten sık sık karşılaşacaksınız onların tatlı çizimleriyle. :)

Mert Tugen

mert.tugen.illustrator

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Çizgi Film Animasyon Bölümü’nde eğitim alan Mert Tugen’i, birçoğumuz Berkin Elvan’ın ölümünün ardından çizdiği illüstrasyonla tanıdık. Kendisini takip etmek için şuradan buyrun.

Gizem Vural

gizem.vural.illustrasyon

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Grafik Tasarım eğitimi alan Gizem Vural, New York’ta yaşıyor. Ve çocuksu çizimleriyle birlikte The New Yorker, The Boston Globe, Nautilus gibi dergi ve gazetelerle çalışıyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Aykut Aydoğdu

aykut.aydogdu.illustrator

Kendisi, bu yılki !f İstanbul afişinde yer alan illüstrasyonun yaratıcısı ve daha çok kadın portreleri üzerinde çalışıyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Duygu Topçu

duygu.topcu.illustrator

“Tivit Çiziyom” projesinin yaratıcısı olan Duygu Topçu, Mimar Sinan Üniversitesi’nde Resim eğitimine devam ediyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Ethem Onur Bilgiç

ethem.onur.illusrtator

Ethem Onur Bilgiç, Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu. Bilgiç’in destansı kahraman ve savaşçıları andıran karakteristik bir çizim tarzı var. Takip etmek için şuradanbuyrun.

Can Çetinkaya

can.cetinkaya.illustrator

Can Çetinkaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu. Kendisi, Türkiye, Brezilya ve Almanya’da karma sergilere katıldı ve onun çizimlerinde daha çok moda öğeleri var. Takip etmek için şuradan buyrun.

Sernur Işık

sennur.isik.illustrator

Kendisi, Sernuretta takma adıyla şu an Londra’da bir illüstrasyon ajansına bağlı olarak çalışıyor. Onun illüstrasyonlarına bakarken kendinizi çizgi film boyutuna geçmiş gibi hissedeceksiniz. Takip etmek için şuradan buyrun.

Kaan Bağcı

kaan.bagci.illustrator

1986 doğumlu Kaan Bağcı, İzmir’de yaşıyor. Kendisi, çizimlerini dijital mecrada gerçekleştirmeyi tercih ediyor ama geleneksel yöntemi de terk etmediğini söylüyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Sedat Girgin

sedat.girgin.illustrator

Kendisi, Mimar Sinan Üniversitesi Tasarım Bölümü’nden mezun. Onun çizimlerinin karakteristik bir dili var. Ve daha çok çocuk kitaplarına iş üretmesine rağmen genel üretiminde ağır bir hava söz konusu. Takip etmek için şuradan buyrun.

Ada Tuncer

ada.tuncer.iluustrator

Ada Tuncer, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde eğitimine devam ediyor. Çizimlerinde genelde sulu boya, çizim, mürekkep gibi geleneksel yöntemlerden yararlanıyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Sadi Güran

sadi.guran.iluustrator

Sadi Güran, Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Bölümü mezunu. Kendisi Bant Mag.’in kurucularından. Ve onun afiş tasarımlarına birçok yerde rastlamanız mümkün. Takip etmek için şuradan buyrun.

Selman Hoşgör

selman.hosgor.illustrator

Kendisi, Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu. Hoşgör, çizimlerinde Hitchhcock, Michelangelo, Picasso ve Dali gibi ikonik figürlere yer veriyor. Takip etmek için şuradan buyrun.

Esra Büyükdoğanay

esrabda.listelist

Kendisi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu. Amsterdam’da bir reklam ajansında art direktör olarak çalışıyor; bir yandan da tatlı illüstrasyonlar yapıyor. Onun çizimlerini kendisinin Instagram hesabından #esrasmoleskine hashtag’i ile yaptığı paylaşımlardan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.