HİNT MUTFAĞI – KUZU BİRYANİ – INDIAN LAMB BIRYANI

TAYVAN TAİPEİ’DE BİR GÜN NASIL GEÇER- SOKAKLARIN TEMİZLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER

(Pekin) Çin’de Yaşamak, Minik Çinliler Türkiye tanıtımında Halay Çekiyor, Ufkum ile VLOG

ÇİNDE İNANILMAZ BİR GÜN VLOG HAYRED-ÇİN YEMEKLERİ VE GECE HAYATI

Mimiklerin Efendisi Jim Carrey Sevgimizin Boşuna Olmadığını Kanıtlayan 16 Film

ORTAYA KARIŞIK Nisan 7, 2016
795

Komedi ve sağlam oyunculuk kavramlarını bir araya getirince akla gelen ilk isim Jim Carrey. Ayrıca kendisine Oscar verilmediği için isyan kampanyası başlatılması gereken isimlerin başında geliyor. Çocukluğumuzdan beri, en sevilesi başucu filmlerinin altına imzasını atan Jim Carrey’nin oyunculuk kariyeri kesinlikle hafife alınamaz.

Dünyanın bütün duygularını mimiklerinde yaşatan bu adamın, en sevdiğimiz filmlerinden derleme yapıp paylaşalım dedik. Mutlu olmak herkesin hakkı sonuçta.

1. The Mask / Maske


Çocukluğumuzun efsane filmi yeşil suratlı maske ile dünyanın en şapşal ve sevimli köpeği Milo’yu kim unutabilir? Trollüğün doğuş hikayesi, tekrar tekrar izlenesi film.

2. Dumb and Dumber / Salak ile Avanak


Jim Carrey denince akla gelen ilk filmlerin başında tabii ki Salak ile Avanak gelir. Absürdlükleriyle koltuktan düşürtür, gülmekten ağlatır.

3. Eternal Snunshine Of The Spotless Mind / Sil Baştan

eternal-sunshine-of-the-spotless-mind-daki-kiz_875168
Tüm genç kızların sevgilisi bu filmi izlemeden ölmeyin ayıp olur. Kate Winslet’ın muhteşem saçlarına özenmeden, Jim Carrey’nin bu kadar romantik olabileceğine şahit olmadan hayatınıza devam etmemelisiniz. Komedinin üstadından böylesine duygusal ve güzel bir film çıkabildiğine göre Jim Carrey’yi artık sadece bir komedyen olarak değerlendiremeyiz.

4. Truman Show


Jim Carrey’nin ciddiyetli filmlerinden konu açılmışken hemen arkasından Truman Show’dan bahsetmeliydik. Bu rolü Carrey’den daha iyi canlandıracak biri olamazdı.

5. Ace Ventura Pet Dedective / Budala Dedektif


Jim Carrey’nin popüler komedilerinden biri Budala Dedektif. Her iki versiyonunda da film, Jim Carrey’nin yeteneğini aşırı eğlenceli bir şekilde gösteriyor.

6. Yes Man / Bay Evet


Her şeye hayır olarak cevap verip hayatı kaçıranların izlemesi gereken, dünyanın en mutlu eden filmlerinden biri Bay Evet.

7. A Christmas Carol / Yeni Yıl Şarkısı

christmascarol41
Jim Carrey’nin heyecanlandıran fantastik filmlerinden biri Yeni Yıl Şarkısı. Charles Dickens’ın romanından uyarlama, süper başarılı bir yetişkin animasyon filmi.

8. Me Myself and Irene / Ben Kendim ve Sevgilim


Bu filmin orijinal konusundan biz hiç bahsetmeyelim siz kendiniz izleyip gülün. Hatta tavsiyemiz, keyfi yerine getirme garantili bu filmi izlemek için canınızın sıkkın olduğu bir günü seçin. Pişman olmayacaksınız.

9. Bruce Almighty / Aman Tanrım

bruce-almighty
Jennifer Aniston ve Morgan Freeman içeren bu klasik film de patlamış mısırı alıp şeker gibi bir 2 saat geçirmek için süper seçim.

10. Man On The Moon / Aydaki Adam


Jim Carrey’nin kesinlikle en başarılı filmlerinden biri Aydaki Adam. Film içindeki çelişkilerle aklınızı alıyor, henüz izlemediyseniz ilk sıralara almanızı öneririz.

11. The Number 23 / 23 Numara

23number
Jim Carrey’yi komediden çok uzak bir şekilde izleyeceğiniz filmlerden biri 23 Numara. Kim ne dersin, sorunlu ve takıntılı adam rolü de çok iyi gitmiş Jim abimize. Biraz gerilmek isteyenlere tavsiye edilir.

12. I Love You Philip Morris / Seni Seviyorum Philip Morris

philip-morris
Dikkat eşcinsel aşkı içerir. 21. yüzyılda artık bundan rahatsız olmadığınızı düşünerek şiddetle tavsiye ettiğimiz, tatlı mı tatlı bir komedi. Filmin şaşırtıcı bir hüznü de vardır.

13. Liar Liar / Yalancı Yalancı


Filmde Jim Carrey’nin muhteşem performansı filmi gölgede bıraksa da izlemeye kesinlikle değer bir komedi. Yine Jim Carrey ve mimiklerinin şovunu izleyebilirsiniz burada.

14. The Cable Guy / Baş Belası

the-cable-guy
Soundtrack’leri ve tüyler ürpertici komedisi için izlemeden geçilmemesi gereken film, Baş Belası.

15. Fun with Dick and Jane / Dick ve Jane İş Başında

fun_with_dick_and_jane02
Çok yüksek beklentilere girmeden, bir tutam Jim Carrey göreyim de neşemi bulayım düşüncesiyle izlemeniz gerekiyor bu filmi. Basit bir senaryo ama Jim Carrey’nin şebeklikleri için kesinlikle izlenir.

16. Dumb and Dumber To / Salak ile Avanak Geri Dönüyor

dumbanddumberto
1994 yapımı Salak ile Avanak’ın yerini tutamasa da, yeni dönem bir Jim Carrey komedisi görmek isteyenler için bu listede Salak ile Avanak’ın son versiyonuna yer vermeden geçmeyelim dedik.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.